17:13 23 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.55
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Lansare de rachete de către flota rusă asupra obiectivelor grupărilor teroriste care luptă în Siria

  Rusia a lansat noi rachete împotriva teroriștilor din Siria. Declarații oficiale

  Министерство обороны РФ
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  27450

  Din Marea Mediterană, submarinele ruse au lansat doua atacuri cu rachete de croazieră Kalibr împotriva teroriștilor din Siria, a declarat joi Ministerul rus al Apărării.

  BUCUREȘTI, 5 oct — Sputnik. Submarinele ruse ale Flotei Mării Negre au lansat două atacuri de rachete Kalibr împotriva țintelor ISIS din Siria, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Rusia, Gen. Igor Konashenkov, informează Sputnik International.

  Potrivit lui Konashenkov, Fortele Aeriene și Forțele Navale continuă să sprijine ofensiva guvernului sirian menită să învingă gruparea terorista ISIS din valea râului Eufrat. În cursul săptămânii trecute, Serviciul de Informații al Ministerului Apărării din Rusia a cartografiat și a vizat cele mai importante facilități ISIS din provincia Deir ez-Zor.

  "Acestea sunt posturile de comandă ale teroriștilor, depozite mari de muniții și hangare cu vehicule blindate ISIS. Pentru a distruge aceste obiecte, două submarine din Flota Mării Negre, Veliky Novgorod și Kolpino au lansat doua lovituri folosind rachete de croazieră Kalibr", a spus Konashenkov.

  Konashenkov a menționat că atacul asupra țintelor teroriste din orașul Mayadin a fost realizat pentru a sprijini ofensiva trupelor guvernamentale siriene din Deir ez-Zor.

  "Grupul terorist ISIS din zona Mayadin a suferit pagube importante, atât în ce privește ​forța de muncă, cât și în sistemul hardware", a spus oficialul rus.

  Konashenkov a declarat că lansările a 10 rachete de croazieră au fost făcute de către submarine, de sub apa, adăugând că echipamentul de control a confirmat distrugerea tuturor țintelor ISIS.

  Tematic

  Submarinele rusești distrug țintele SI din Siria cu rachete de croazieră Kalibr
  Rachetele rusești Kalibr au distrus mai multe ținte ISIS în Siria
  (VIDEO) Lansarea rachetelor de croazieră Kalibr asupra pozițiilor ISIS
  Tagurile:
  teroriști, Submarine, rachete, Kalibr, Siria, Marea Mediteranăâ


  Știrile Zilei