02:37 18 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.61
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Donald Trump cu lideri militari

  Trump anunță „Liniștea dinaintea furtunii” la întâlnirea cu liderii militari

  © REUTERS / Yuri Gripas
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  26404

  Ieri la Casa Albă, Donald Trump a participat împreună cu elita militară a țării la o cină festivă unde ar fi declarat că acestă manifestație este „liniștea dinantea furtunii”.

  BUCUREȘTI, 6 oct — Sputnik. Liderul SUA, Donald Trump, în timpul cinei festive pe care a avut-o cu conducerea militară a țării a delarat că această festivitate este „liniștea dinaintea furtunii”, scrie RT care citează portalul american The Hill.

  Conform publicației The Hill, în momentul când se efectuau pozele de protocol, Trump ar fi arătat cu degetul spre sală întrebând jurnaliștii: „Știți voi oare ce este asta?”.

  Atunci când reporterii au încercat să afle răspunsul, președintele american ar fi declarat că aceasta poate fi „liniștea dinaintea furtunii”.

  La insitența jurnaliștilor care au cerut să le explice despre care „furtună” este vorba, Donald Trump a răspuns: „Veți afla…”.

  Anterior, președintele SUA a declarat că Iranul nu respectă angajamentele asumate în urma înțelegerilor privind neproliferarea armelor nucleare.

  Tagurile:
  Donald Trump
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei