20:25 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Atentat cu bombă la Mosul, Siria

  Un cameraman şi-a riscat viaţa, filmând un atac sinucigaş cu bombă (VIDEO)

  © REUTERS / Muhammad Hamed
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  127 0 0

  Filmarea unui atac de tip kamikaze implică întotdeauna expunerea la mari riscuri a celui care filmează. În Irak, un cameraman a reușit să surprindă pe cameră un astfel de atac.

  BUCUREŞTI, 9 oct — Sputnik. Un cameraman care a filmat un atac sinucigaş cu bombă împotriva unui convoi de miliții şi soldaţi din Irak a fost la un pas de moarte.

  Canalul Direcția 4 a aplicației Telegram, care urmărește activitatea teroristă, a publicat un video care surprinde un atac sinucigaş cu bombă al grupării Daech asupra unui convoi de miliţii și soldați irakieni, potrivit Sputnik Franţa.

  „Toți soldații din fruntea convoiului au fost ucişi, cameramanul a scăpat cu viaţă și a fost doar puțin rănit", precizează canalul.

   

  Pe 29 septembrie, Direcția 4 a publicat înregistrarea video care a surprins atacul asupra unui convoi al armatei irakiene declanşat de un atacator sinucigaş, aflat într-o maşină care a explodat. Mașina a sărit în aer lângă un tanc. În urma exploziei, tancul a fost deteriorat, iar câţiva soldați au murit.

  Tagurile:
  viața, cameraman, bombă


  Știrile Zilei