00:13 12 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (118)
  77350

  Un parlamentar maghiar și membru al partidului de guvernământ Fidesz András Aradszki l-a comparat pe miliardarul american George Soros cu Satana din cauza planurilor sale de avort, eutanasie, căsătorie homosexuală și teoria genului.

  BUCUREȘTI, 10 oct — Sputnik. András Aradszki, membru al Adunării Ungariei și membru al Uniunii Civice Ungare Fidesz, partid politic de dreapta, a declarat luni în fața Parlamentului țării că Satana se arată acum prin miliardarul american George Soros.

  "Cel mai mare și ultim atac a lui Satan împotriva Bisericii va fi un atac asupra familiilor", a spus politicianul maghiar, adăugând că unele dintre ideile susținute de Soros și organizațiile conexe au vizat familia.

  "Vedem acest lucru chiar și în avort, eutanasie, căsătorie homosexuală și teoria genului", a spus el.

  Aradszki a adăugat că miliardarul american a vrut să "dilueze Europa creștină" prin migranții care sosesc pe continent.

  "Lupta împotriva Satanei este datoria noastră creștină", a spus el, adăugând că "Rozariul era cea mai eficientă armă împotriva răului" și că "a reușit să schimbe cursul istoriei".

  Din 2015, George Soros a invitat Europa să-și deschidă ușile și să primească mai mulți migranți, inclusiv "cel puțin un milion de solicitanți de azil pe an în viitorul apropiat". Cu toate acestea, autoritățile maghiare nu împărtășesc acest punct de vedere.

  Тема:
  Cine este George Soros (118)

  Tematic

  "Planul Soros": de ce Viktor Orban îl atacă pe miliardarul american
  Barack Obama revine - preia sistemul Soros și vrea să "schimbe lumea"
  Zeci de mii de americani cer Casei Albe să-l declare terorist pe George Soros
  Tagurile:
  George Soros


  Știrile Zilei