09:17 21 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.33
 • USD16.66
 • RUB0.26
 • RON4.15
 • UAH0.63
  Explozie

  Două explozii lângă sediul Poliției din Damasc, Siria

  © Sputnik / Константин Чалабов
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  36 0 0

  Cel puțin o persoană a fost ucisă și șase rănite într-o serie de explozii care au cuprins miercuri capitala Siriei, potrivit agenției SANA, citând Ministerul de Interne din Siria.

  BUCURESTI, 11 oct — Sputnik. Doi atentatori sinucigași au efectuat un atac în apropierea sediului Poliției de pe strada Khalid ibn al-Walid din capitala Siriei, Damasc, potrivit Ministerului de Interne din Siria, scrie Sputnik International.

  Reuters a relatat că atacatorii au încercat să fugă și s-au confruntat cu paznicii înainte de a se arunca în aer. O altă explozie a avut loc la scurt timp după cele două explozii, când un al treilea terorist a detonat explozibil lângă intrarea din Piața Damascului.

  Corespondentul Ria Novosti din Damasc a spus că mai multe persoane au fost ucise și unele rănite ca rezultat al exploziei. Acesta este ultimul atac cu bombă care a avut loc în capitala siriana în ultimele săptămâni.

  La începutul lunii octombrie, patru atentate sinucigașe au avut loc în cartierul Midan din Damasc, omorând 15 persoane, inclusiv 5 polițiști.

  Tagurile:
  Damasc, Siria
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei