18:26 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Doris Schröder-Köpf și Vladimir Putin

  Putin și fosta soție a lui Gerhard Schröder - ce au discutat o noapte întreagă

  © Sputnik / Sergej Zhukow
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  49390

  Fosta soție a fostului cancelar german Gerhard Schröder, Doris Schröder-Köpf, a vorbit în mod deschis pentru Sputnik despre copiii ei, dintre care doi s-au născut în Sankt Petersburg, despre Vladimir Putin și despre relațiile actuale dintre Rusia și Germania.

  BUCUREȘTI, 13 oct — Sputnik. Doris Schröder-Köpf, fosta soție a fostului cancelar german Gerhard Schröder, este o femeie foarte puternică și sinceră față de Rusia, inclusiv din motive personale, a spus ea într-un interviu acordat pentru Sputnik France.

  Doamna Schröder-Köpf a vorbit despre doi dintre cei trei copii ai ei, Dasha, 16 ani, si Gregor sau Grisha, 12 ani, care s-au născut în orașul St. Petersburg.

  "Desigur, atitudinea mea față de orașul natal al copiilor mei este specială, consider că este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Copii mei adoptați, în opinia mea, au părinții lor biologici în Rusia", a declarat Doris Schröder-Köpf.

  Aceasta a menționat, de asemenea, vizitele sale în Rusia cu soțul ei și întâlnirile sale cu Vladimir Putin.

  "Când ne-am întâlnit pentru prima dată într-un cerc închis pentru a petrece mai mult timp împreună decât ne-am fi așteptat, am vorbit toată noaptea sincer despre afacerile interne și externe. Este o persoană foarte talentată și inteligentă care acceptă critici, de care mie îmi place", a spus dna Schröder-Köpf.

  După cum a dezvăluit fosta soție a cancelarului german, "acele nopți și acele conversații vor rămâne amintiri plăcute" pentru ea.


  Doris Schröder-Köpf, răspunzând la întrebarea despre relațiile dintre Rusia și Germania care s-au deteriorat recent, a subliniat că acestea au fost una dintre cele mai grave greșeli făcute de Angela Merkel.

  "Cred că după ce Gerhard Schröder și-a părăsit postul de cancelar, relațiile stabilite [dintre Germania și Rusia, ed] nu au fost reînnoite. Când în viitor cineva va da o estimare istorică a politicii Angelei Merkel, aceasta va fi recunoscută drept una dintre cele mai grave greșeli", a concluzionat fosta soție a lui Gerhard Schröder.

   

  Tematic

  Schröder: să ne opunem SUA și să ne apropiem de Rusia
  Tagurile:
  cancelarul german, Soție, Doris Schröder-Köpf, Gerhard Schröder, Vladimir Putin


  Știrile Zilei