10:31 18 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.61
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Donald Trump

  Atacul lui Trump la presa americană. Ce măsuri a luat Casa Albă

  © REUTERS / Eduardo Munoz
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  9310

  Președintele american a atacat din nou reporterii "falselor știri" și a arătat cu degetul la echipele de știri ale celor trei rețele de televiziune din SUA, precum și cel mai vechi canal de știri prin cablu.

  BUCUREȘTI, 18 oct — Sputnik. Remarcile lui Donald Trump au apărut la o săptămână după ce acesta a acuzat NBC News pentru că rețeaua de știri a criticat acțiunea inițiată de Trump de a crește arsenalul nuclear al SUA, relatează Sputnik International.

  În mai 2017 Trump a scris pe Twitter tweeting că atunci când presa invocă „sursele" înseamnă că știrile sunt false. La sfârșitul lunii februarie 2017, Trump a susținut că "știrile false" din mass-media reprezintă o amenințare pentru Statele Unite.

  La începutul acestei luni, New York Times, CNN, Los Angeles Times, Hill, Politico, BuzzFeed, Daily Mail, BBC și New York Daily News au fost interzise la Casa Albă.

  Rețelele americane de televiziune NBC, CBS și ABC au fost înființate în 1940 și transmit aproape în întreaga Americă. CNN a fost fondată de Ted Turner în 1980.

  Tematic

  CNN a eliminat un articol despre “mâna Moscovei”
  Kremlinul a comentat documentarul CNN dedicat lui Putin
  MAE al Rusiei a cerut postului CNN să înceteze răspândirea minciunilor
  CNN: Trump ucis - SUA ar fi condusă de omul lui Obama
  (VIDEO) Trump face praf agenţia de presă CNN
  Tagurile:
  mass-media, presa, Donald Trump, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei