10:38 20 Mai 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.94
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.68
  Adrian Ursache

  Român declarat cel mai frumos bărbat din Germania, acuzat de tentativă de omor

  © AFP 2019 / DPA / Hendrik Schmidt
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  68210

  Un român care a primit titlul de Mister Germany, fiind declarat cel mai frumos bărbat din Germania, a fost acuzat de tentativă de omor.

  BUCUREŞTI, 23 oct — Sputnik. Românul Adrian Ursache, de 42 de ani, a primit în 1998 titlul de cel mai frumos bărbat din Germania, Mister Germany.

  După aproape 20 de ani, acesta a fost acuzat de tentativă de omor. Adrian Ursache a devenit membru al mișcării antiguvernamentale Reichsbuerger care susține că Republica Federală Germană nu este un stat. Mulți dintre membrii acestei organizații nu vor să plătească taxe, impozite sau amenzi și își emit propriile documente de identitate, potrivit ziarulromanesc.de.

  Mister East Germany 1997/98, Adrian Ursache (centru)
  © AP Photo / Jens Meyer
  Mister East Germany 1997/98, Adrian Ursache (centru)

  Ursache este acuzat că, pe 25 august 2016, a împușcat un polițist în gât în timpul unor schimburi de focuri, într-o confruntare cu poliţia, la reședința sa.

  Însă acuzatul a spus unui jurnalist aflat în sala de judecată că, deşi avea o armă în mână, nu a tras „în niciun moment".

  Pe 20 octombrie, fostul Mister Germany a fost dat afară din sală de președintele completului de judecată pentru că îi deranja pe magistrați. În timp ce era evacuat, mama sa l-a rugat pe fiul ei să se calmeze, spunându-i: „Aici nu ești în show-business".

  Tagurile:
  Mister Germany, român, bărbat, Tentativă de omor, ziarulromanesc.de, Germania
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei