18:41 19 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.41
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  A man watches a television screen showing U.S. President Donald Trump, left, and North Korean leader Kim Jong Un during a news program at the Seoul Train Station in Seoul, South Korea. (File)

  Stați, Ce? „Kim Jong-un” a ajuns la New York în vizită la Donald Trump (VIDEO)

  © AP Photo / Ahn Young-joon
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  44440

  Rezidenții Big Apple au fost extrem de șocați când l-au văzut pe „liderul nord-coreean” mergând calm pe stradă și intrând în Trump Building. Cu toate acestea, vederea neobișnuită nu a fost exact ceea ce părea a fi.

  Pranksterul YouTube QPark a găsit o persoană care arăta ca liderul nord-coreean și l-a făcut să meargă în trei cartiere diferite din New York, înregistrând reacțiile trecătorilor pe un aparatul foto.

  Oamenii de pe stradă, care erau complet conștienți de faptul că întreagul spectacol era o glumă, strigau "omul rachetă" și se întrebau reciproc ce face politicianul cel mai urât de Trump în America.

  Când pranksterii s-au îndreptat către destinația lor principală, clădirea Trump de 71 de etaje de pe Wall Street, și au intrat în interior întrebând: "L-ați văzut pe Donald Trump?", oamenii din securitate, care au recunoscut imediat falsul, au răspuns că astfel de informații sunt "clasificate".

  Cu toate acestea, unii dintre ei le-au cerut pranksterilor să facă selfies înainte de a-i escorta în afara clădirii.

  La sfârșitul călătoriei lor, cuplul s-a îndreptat spre orașul Coreea din New York, unde locuitorii au recunoscut că falsul Kim Jong-un părea foarte înfricoșător.

  Tagurile:
  Pranksteri, Kim Jong-un, Donald Trump, New York, SUA


  Știrile Zilei