21:11 27 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.38
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  236 0 0

  Povestea tragică a unui cuplu care a supraviețuit celui mai sângeros atac armat din istoria SUA, dar a murit apoi într-un accident stupid

  BUCUREŞTI, 1 nov — Sputnik. Dennis Carver și soția sa, Lorraine, la începutul lunii octombrie au mers la Festivalul de muzică Route 91 Harvest din Las Vegas, pentru a se bucura de concert, însă când au auzit focurile de armă care erau trase în mulțime, au fugit pentru a-și salva viața și au supraviețuit.

  Însă la doar două săptămâni după ce au reușit să supravieţuiască masacrului, Dennis, în vârstă de 52 de ani, și „Lora", de 53 de ani, au murit într-un accident de mașină la mică distanţa de casa lor din Riverside, California, potrivit CNN

  Cuplul a murit pe 16 octombrie, când Mercedes-ul lor s-a izbit de o poartă metalică și de stâlpi de cărămidă, în afara localităţii. Maşina a fost cuprinsă de flăcări. Pompierilor le-a luat aproape o oră să stingă focul.

  Fiica cea mai mică a cuplului, Madison Carver, în vârstă de 16 ani, a auzit explozia din dormitorul ei. Când a alergat afară pentru a afla ce sa întâmplat, a recunoscut maşina familiei sale, care era în flăcări.

  „Ne consolează gândul că părinții noștri s-au iubit atât de mult încât au trebuit să plece împreună. Nu puteau trăi unul fără celălalt", a declarat fiica lor.

  Aceasta a adăugat că familia devenise şi mai unită după atacul de la Las Vegas din 1 octombrie, cel mai sângeros atac armat din istoria SUA. Părinţii ei deveniseră şi mai apropiaţi.

  Tematic

  Cutremurător. Românul rănit în Vegas: „Am coşmaruri. Nimic nu mai e ca înainte"
  Au fost publicate imagini cu armele găsite în camera atacatorul din Las Vegas
  Reacții incredibile din România după atentatul din Las Vegas:"Își merită soarta"
  În spatele atentatului din Vegas-celebrul Alex Jones despre "al doilea trăgător"
  Atacul terorist din Las Vegas cu peste 400 de răniți a fost revendicat
  Cel puțin 50 de persoane ucise în atacul sângeros de la Las Vegas - VIDEO
  Tagurile:
  Atacul din Las Vegas, deces, terorist, atac, Supraviețuitori, accident

  Știrile Zilei