18:21 23 Mai 2019
În direct
 • EUR20.09
 • USD17.99
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Vladimir Putin și Donald Trump au discutat la summit-ul APEC

  Iată cum apreciază Putin întâlnirea sa cu Trump

  © Sputnik / Михаил Климентьев
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  31340

  Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că întâlnirea sa cu președintele american, Donald Trump, a fost una reușită și a explicat de ce nu au avut loc negocieri în format deplin între președinții rus și american

  BUCUREȘTI, 11 nov — Sputnik. Discuția cu Donald Trump, a subliniat Vladimir Putin, a fost reușită, însă e nevoie de o întâlnire la care să fie abordate în detalii relațiile ruso-americane.

  De ce nu au avut loc negocieri în format deplin

  Vladimir Putin a explicat în fața presei că tratative în format lărgit cu Donald Trump nu au avut loc din cauza graficului de muncă al liderilor, precum și din considerente legate de protocol.

  Liderul rus a mai spus că echipele celor doi președinți nu au reușit să facă față volumului mare de lucru și din această cauză nu s-a reușit o discuție mai substanțială.

  Însă Putin susține că nimic rău nu s-a întâmplat și că a reușit să discute cu Trump tot ce au dorit ambii lideri. Totodată, el a spus că este nevoie de o discuție mult mai profundă, care să atingă inclusiv relațiile bilaterale.

  Amintim că Vladimir Putin și Donald Trump au avut o discuție scurtă în culoarele summit-ului APEC. În cele câteva minute, cât a durat discuția dintre Putin și Trump, a fost aprobată și o declarație comună privind Siria.

  În acest document este menționată importanța zonelor de de-escalare și a ajutorului umanitar, precum și susținerea de către ambele părți a reglementării pe cale politică.

  Tematic

  Putin și Trump au ajuns la o înțelegere - detalii din culise
  Tagurile:
  Putin-Trump, discuții, Întâlnire, APEC, Donald Trump, Vladimir Putin, Rusia, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei