16:10 18 Mai 2021
În direct
 • EUR21.61
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  9440

  Deși împotriva Moscovei sunt introduse sancțiuni „grele", cu aceasta trebuie să cooperăm, prietenia dintre Rusia și SUA va aduce beneficii întregii lumi, a declarat liderul american Donald Trump.

  BUCUREȘTI, 12 nov — Sputnik. În opinia lui Donald Trump, a venit timpul ca „pacea zdruncinată și frântă să fie vindecată".

  „Împotriva Rusiei au fost introduse sancțiuni foarte grele. Contra lor au introdus sancțiuni la un nivel foarte înalt. Asta s-a întâmplat foarte recent. A venit timpul ca să vindecăm pacea frântă și zdruncinată", a declarat Donald Trump.

  Liderul de la Casa Albă crede că „dacă Rusia va lua o poziție prietenoasă, în loc să luptăm cu ei tot timpul, atunci asta va fi o mare achiziție pentru întreaga lume, precum și o achiziție, dar nu un neajuns pentru țara noastră (SUA, n.red.)".

  Anterior Trump apreciat drept pozitivă întâlnirea sa cu Vladimir Putin în cadrul summit-ului APEC. El a spus că își dorește ca Rusia să contribuie la soluționarea crizelor din Siria, Coreea de Nord și Ucraina.

  Tematic

  Trump: istoria cu „implicarea Rusiei"- o barieră artificială în calea dialogului
  Iată cum apreciază Putin întâlnirea sa cu Trump
  Putin și Trump au ajuns la o înțelegere - detalii din culise
  Putin și Trump și-au strâns mâinile în Danang, dar nu au comunicat la dineu
  Tagurile:
  Prietenie, pace, Relațiile ruso-americane, Relații internaționale, APEC, Vladimir Putin, Donald Trump, Rusia, SUA

  Știrile Zilei