09:07 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Cannes, panou cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în Titanic

  Scena din Titanic care a fost tăiată: cum s-ar fi sfârşit celebrul film (VIDEO)

  © AP Photo / Lionel Cironneau
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  71410

  Faimosul film „Titanic", care a fost unul dintre marile succese cinematografice ale secolului XX, încă îi captivează pe iubitorii de film. Într-un videoclip publicat pe internet putem viziona scenele finale filmate iniţial, dar care au fost tăiate în versiunea devenită celebră

  BUCUREŞTI, 17 nov — Sputnik. Scenele tăiate din filmul de dragoste „Titanic", lansat pe marele ecrane în 1997 și considerat al doilea succes colosal din istoria cinematografiei, sunt disponibile de ceva timp pe YouTube.

  Judecând după imaginile din videoclipul postat online, scena cu finalul filmului pare a fi chiar mai tragică decât versiunea cunoscută. Imaginile îi arată pe supraviețuitorii naufragiului şi ilustrează, de asemenea, disperarea eroinei principale, Rose, care părăsește barca de salvare și constată amploarea dezastrului.

  După cum scrie ziarul britanic The Daily Mirror, unele secvențe ale acestui film au fost tăiate din motive tehnice. Potrivit publicaţiei, directorul filmului, James Cameron, a fost obligat să recurgă la această măsură pentru a se conforma cerințelor uneia dintre cele mai mari companii de producție de film, Paramount Pictures. Deoarece versiunea originală, care cuprindea toate scenele, dura aproximativ cinci ore, Paramount Pictures nu putea difuza o producție atât de lungă.

  Acest film este al doilea mare succes din istoria cinematografiei după Avatar (regizat de James Cameron) și a câştigat recordul de unsprezece Oscaruri în 1998, inclusiv „Cel mai bun film" și „Cel mai bun regizor".

  Titanic a fost construit în 1907 pentru a efectua curse transatlantice. La vremea respectivă, era cea mai mare și cea mai luxoasă navă din lume. În timpul primei curse, pe ruta Southampton, Marea Britanie — New York, pe 14 aprilie 1912, la ora 23:40, s-a ciocnit cu un aisberg şi s-a scufundat la ora 02:30 dimineaţa, pe 15 aprilie.

  Tagurile:
  publicare, inedit, titanic, scene, film
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei