11:50 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (118)
  18660

  Premierul ungar a declarat că miliardarul s-a implicat deja în vicierea campaniei electorale din anul 2018, iar serviciile secrete ale Ungariei pregătesc un raport cu privire la activitatea ”rețelei lui Soros”

  BUCUREȘTI, 1 dec — Sputnik. Prim-ministrul maghiar, Viktor Orban a acuzat miliardarul american, George Soros de imixtiune în campania electorală din Ungaria, unde în primăvara anului 2018 vor avea loc alegeri parlamentare.

  "Rețeaua și mașinăria lui Soros s-au alăturat campaniei electorale. Nimeni nu este bucuros de acest fapt, însă trebuie să privim în față o realitate neplăcută în loc să ascundem capul în nisip pentru că apoi să ne mirăm", a declarat Orban, citat de agenția PAP.

  Premierul ungar a specificat că „mașinăria lui Soros", construită în ultimii 20-30 de ani, realizează un plan de transferare a imigranților în Europa și pentru Budapesta această problemă este „una de viață și de moarte".

  "Acest speculator financiar… vrea să distrugă barierele și vrea ca popoarele să nu mai fie separate de granițe, vrea să ne schimbe modul de a fi și să acceptăm cu fericire că aici sosesc oameni de alte culturi, pentru ca noi să le oferim bani. Viziunea lui asupra viitorul diferă radical de ceea ce își dorește Ungaria", a adăugat el.

  Potrivit lui Orban, imixtiunea lui Soros în campania electorală din Ungaria constă în susținerea materialelor de presă în favoarea migrației, a organizațiilor neguvernamentale, propagandă, precum și finanțarea unor „centre civice" în țară care „vor acționa asemenea unor partide în perioada campaniei electorale".

  Premierul Ungariei a anunțat, de asemenea, că serviciile de informații ale țării au pregătit un raport cu privire la activitatea lui Soros. Orban a evitat să răspundă dacă o parte a acestui document va fi făcută publică, referindu-se la necesitatea unei prudențe, fără a descoperi toate mijloacele de obținere de către statul ungar a unor asemenea informații.

  Тема:
  Cine este George Soros (118)

  Tematic

  Ce au făcut Pleșoianu și Șerban Nicolae de s-au supărat oamenii lui Soros
  Orban: Rețeaua "Soros" din Bruxelles creează o "Europă a populației mixte"
  Google şi fundaţii finanţate de Soros controlează rezultatele căutărilor online
  Soros a transferat 18 miliarde $ - cine primește banii în România și cât?
  "Asaltul final a lui Satan", un deputat maghiar denunță sever „planul lui Soros”
  "Planul Soros": de ce Viktor Orban îl atacă pe miliardarul american
  Barack Obama revine - preia sistemul Soros și vrea să "schimbe lumea"
  Tens of Thousands Ask White House to Declare Billionaire Soros Terrorist
  Tagurile:
  alegerile parlamentare din ungaria din 2018, ONG, Societatea civilă, Rețeaua Soros, Criza refugiaților, Viktor Orban, George Soros, Ungaria


  Știrile Zilei