11:56 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Incendiu în Portugalia

  Imagini din infern pe o autostradă din California (VIDEO)

  © REUTERS / Rafael Marchante
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  71 0 0

  O panoramă demnă de pana lui Ovidiu a fost surprinsă pe o autostradă din California

  BUCUREȘTI, 7 dec — Sputnik. Utilizatorii rețelelor de socializare discută aprins despre o înregistrare video de la bordul unui automobil, în care sunt surprinse incendiile din pădurile Californiei.

  În clip automobilele se deplasează în direcția Los Angeles, iar în întuneric, pe fundal, se văd munți de flăcări și fum.

  "Nu e din cele mai obișnuite călătorii la serviciu", a scris pe Twitter autorul postării, un utilizatorul cu numele WLV investor.

  ​Video a fost distribuită de 293 mii persoane. În comentarii utilizatorii se arată șocați de cele văzute și le compară cu lumea de apoi.

  "E plăcut să vezi că au construit o autostradă prin Mordor", a glumit utilizatorul Carlos RSL.

  "Îți provoacă groaza. Am privit chiar acum și sunt șocat. Pe urmă m-am gândit cât ar fi cheltuit ei pentru aceste efecte speciale", scrie DesiresTacos.

  ​„Sunt singura care se întreabă de ce aceste autostrăzi nu au fost închise? Poate în oglindă toate acestea par mai apropiate, însă Dumnezeule…", scrie gdlttledorf.

  „Inițial am crezut că e un vulcan. E groaznic să mergi în apropiere de așa ceva. Sper că incendiul va fi stins în curând", scrie df_ferrell.

  „Așa arată iadul", a scris BCOFBRAVE.

  Potrivit ultimelor informații, peste 200 de mii de persoane au fost evacuate din cauza incendiilor din California. Cel mai mare focar a fost înregistrat în comitatul Ventura, în care ard peste 36,4 mii de hectare, iar 150 de clădiri au fost distruse. Autoritățile din Los Angeles au anunțat cel mai ridicat nivel de pericol din istoria comitatului.

  Tematic

  California este cuprinsă de flăcări. Imagini de groază (VIDEO)
  Tagurile:
  infern, imagini, iad, incendiu, Twitter, video, Ventura, California, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei