02:40 17 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.17
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  This image released by FOX shows characters from the animated series, The Simpsons, from left, Homer, Marge, Lisa and Bart, as Lego figures

  Acest copil de 6 ani câștigă 11 milioane de dolari pe an. Iată secretul (VIDEO)

  © AP Photo / Fox
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  81 0 0

  Iată povestea lui Ryan, un băiat de șase ani care a câștigat nu mai puțin de 11 milioane de dolari pe canalul său pe YouTube... doar jucându-se cu jucăriile sale

  BUCUREȘTI, 13 dec — Sputnik. În timp ce unii sunt pasionați de actori de film sau de vedete de tip showbiz, alții, în special copiii, preferă celebritățile lor de pe YouTube. Micul Ryan este unul dintre acele staruri. Acest băiat de șase ani este vedetă pe Internet acum cu videoclipuri postate pe canalul său "Ryan ToysReview".

  De la vârsta de 3 ani Ryan este filmat de părinții lui despachetându-și jucăriile și jucându-se cu ele. Găsindu-l drăguț, ei au decis să creeze un profil pe YouTube și să-și împărtășească videoclipurile.

  Primul videoclip a durat doar 15 minute. Ryan, care avea doar trei ani la vremea aceea, a deschis pur și simplu o cutie de Lego, a montat blocuri și s-a jucat cu ele.

  Potrivit Sputnik France, care citează Washington Post, numele și adresa lui Ryan sunt bine păstrate în secret, și nu fără nici un motiv.

  Băiatul a devenit multimilionar, potrivit listei Just-out a revistei Forbes a celor mai plătiți antreprenori pe YouTube. El a ocupat locul opt, câștigând 11 milioane de dolari între 1 iunie 2016 și 1 iunie 2017, înainte de a fi deduse impozitele și taxele de administrare. Colaborează cu canalul de comedie Smosh, creat de Anthony Padilla și Ian Hecox.

  Astăzi, canalul său YouTube are peste 10 milioane de abonați.

  Tagurile:
  Cum să câștigi bani pe Youtube, Youtube, Copil milionar
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei