21:55 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Nostradamus

  Profețiile lui Nostradamus pentru 2018: un război mondial și crahul Israelului

  Sputnilk\Elsamany
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  174712

  Pe măsură ce se apropie anul 2018, mulți se întreabă despre profețiile faimosului profet francez Michel de Nostradam. El anunța un nou război mondial, dispariția Israelului, chestiune declanșată de alegerea lui Trump și dezastre naturale

  BUCUREȘTI, 24 dec — Sputnik. Potrivit site-ului Liban 24, site-ul predicțiilor celebrului profet Nostradamus, a publicat cele mai importante preziceri pentru anul 2018, enigme pe care le-a putut descifra. S-ar aștepta evenimente teribile care ar putea schimba fața lumii.

  "Vor fi dezastre naturale, iar multe națiuni ale lumii vor vedea schimbări", a spus el, adăugând că predicțiile lui Nostradamus se referă la alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, politica pe care o va urmări față de imigranți și legătura sa cu distrugerea Israelului, scrie site-ul libanez.

  Potrivit autorului articolului, el a susținut că "republica marelui oraș" — Statele Unite — va fi implicată în operațiuni militare majore de către Trump, ceea ce explică ce sa întâmplat în Siria, în urma atacurilor organizate de președintele SUA.

  Chestiunile înfricoșătoare în predicțiile profetului sunt despre izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, a adăugat el. Arată că în această perioadă ar apărea un conflict major, iar atacurile teroriste din Franța și alte evenimente reprezintă un pas decisiv pentru ceea ce va urma. El a vorbit despre un război lung, subliniind că va provoca un număr mare de decese, crime și pagube, dar a anunțat, de asemenea, că va înceta în 2025. "Pacea provine din cenușa distrugerii, dar puțin vor aprecia", a presupus el.

  Nostradamus a vorbit, de asemenea, despre inundații și cutremure neobișnuite, menționând că unele vor afecta mai multe regiuni ale lumii, inclusiv China. "Dezastrele climatice, furtunile și cicloanele vor avea loc în China, Japonia și Australia, iar Rusia va avea cutremure", precizează site-ul citat.

  Potrivit previziunilor sale, va exista o problemă în economia globală: "Bogații mor mai mult decât o dată".

  "Razele soarelui vor arde pământul, cerul se va deschide și câmpurile vor arde cu căldură", a scris el. "Potrivit unor experți, acest text este un avertisment împotriva distrugerii pădurilor tropicale și a extinderii găurii din stratul de ozon", a dedus sursa.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1272
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164