05:56 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Ivanka Trump

  Ivanka Trump, viitorul președinte al Statelor Unite?

  © AP Photo / Susan Walsh
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  12501

  Fiica lui Donald Trump a acceptat să se alăture administrației prezidențiale americane cu intenția de a deveni mai târziu primul președinte al SUA, potrivit unei cărți care va apărea pe 9 ianuarie

  BUCUREȘTI, 4 ian — Sputnik. Ivanka, fiica lui Donald Trump, ar dori să devină prima femeie președinte al Statelor Unite ale Americii, despre aceasta se poate citi în fragmente din cartea Fire and Fury: Inside the Trump White House de jurnalistul Michael Wolff, publicate în revista New York.

  Cartea afirmă că Ivanka și soțul ei, Jared Kushner, consilierul lui Donald Trump, au fost de acord să facă parte din administrația prezidențială, sperând că aceasta într-o bună zi pe fiica lui Trump să devină președinte.

  Cuplul ar fi de acord: dacă oportunitatea ar apărea în viitor, ea ar fi candidatul la președinție, spune Michael Wolff în cartea sa citată de revista menționată. "Primul președinte feminin […] nu ar fi Hillary Clinton; ar fi Ivanka Trump”.

  Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump care a inventat termenul "Jarvanka", a fost "îngrozit" atunci când a fost informat despre acordul cuplului.Anterior, mass-media a raportat că Casa Albă a negat conținutul cărții care nu a apărut încă.

  În special, el susține că Donald Trump nu intenționa să devină președinte și că soția lui, Melania, a fost șocată de perspectiva de a deveni Prima Doamnă.

  Cartea Fire and Fury: Inside the Trump White House urmează să apară 9 ianuarie 2017.

  Tagurile:
  Președintele SUA, Ivanka Trump, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei