05:36 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Giață (arhivă)

  Rusia și China, separate de un zid de gheață (video)

  © Photo: Pixabay
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  192 0 0

  Un val imens din gheață, ridicat de natură, și-a făcut apariția, printr-un miracol, la frontiera ruso-chineză. Unii au văzut Zidul Tronului de Fier. Videoclipul despre acest fenomen a fost publicat pe Web

  BUCUREȘTI, 4 ian — Sputnik. Amintindu-ne de The Game of Thrones, acest fenomen este mult mai real decât pare la început. Într-adevăr, acest zid de gheață, montat de natură, este situat în nord-estul Chinei, la granița cu Rusia. Videoclipul cu acest fenomen a fost postat pe YouTube.

  Nu există nimic misterios în această creatură, deoarece zona este cunoscută pentru ierni reci și pentru vânturi foarte violente.

  În acest an, vremea oferă condiții favorabile pentru construirea acestui zid cu o lungime mai mare de 15 km și o înălțime peste 20 de metri. Fenomenul nu se întâmplă an de an.

  Potrivit meteorologilor, pentru ca acest zid să se ridice este necesar ca iarna să fie rece și vântoasă, în timp ce apa trebuie să circule sub suprafața înghețată a lacului.

  Pe măsură ce anul acesta s-au adunat toți factorii, mulți turiști au început deja să vină pentru a vedea fenomenul neobișnuit cu ochii lor.

  Tematic

  Cascada Niagara, cum rareori poate fi văzută. VIDEO
  Tagurile:
  fenomen climatic, gheață, zid, China
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei