00:01 21 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Militar lituanian

  Soldații s-au luat la bătaie în timpul unor exerciții militare în Germania

  © Фото: Mechanizuotoji pėstininkų brigada "Geležinis Vilkas"
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  35820

  Militarii lituanieni au provocat o bătaie în timpul exercițiilor militare “Allied Spirit VIII”, la o bază militară americană din Germania

  CHIȘINĂU, 23 ian — Sputnik. Militarii lituanieni s-au încăierat în timpul exercițiilor militare "Allied Spirit VIII" (Spiritul de Aliat), în consecință unul dintre aiă a fost internat la spitalul universității din Regensburg, anunță Sputnik Lituania, cu referire la serviciul de presă al ministerului național al Apărării.

  Conflictul între soldații trupelor de voluntari lituanieni a avut loc pe 21 ianuarie, la baza militară americană din Hohenfels (Germania).

  Poliția militară din SUA și cea din Lituania au demarat o anchetă în acest caz. Comandantul scandalagiilor a primit ordin să vină de urgență la locul incidentului și să efectueze un control de serviciu.

  Se presupune că în perioada investigațiilor participanții la conflict și comandantul unității militare vor fi înlăturați de la exercițiile militare. De asemenea, urmează să fie pusă în discuție chestiunea concedierii acestora. Când starea sănătății celui rănit se va îmbunătăți, acesta va fi transferat în Lituania, unde își va continua tratamentul.

  Un contingent al trupelor de voluntari din Lituania, compus de 30 de persoane, participă la exercițiile internaționale "Allied Spirit VIII", care se desfășoară în Germania între 15 ianuarie și 5 februarie. În această perioadă, în aplicații vor fi antrenați militari din zece state: Albania, Marea Britanie, Danemarca, Italia, Canada, Lituania, Polonia, România, SUA și Cehia.

  Tematic

  Exerciții moldo-române: Au tras cu tunul din greșeală în grădinile oamenilor
  Secvențe video de la exercițiile militare ruso-belaruse Zapad-2017
  Țara care face exerciții militare și cu NATO, și cu Rusia: “Suntem neutri”
  Exercițiile NATO Saber Guardian 2017 în România
  Cel mai mare exercițiu NATO din România a început
  Exercițiile NATO din România provoacă probleme și victime în Bulgaria
  ROMÂNIA: Unitățile blindate NATO, în exerciții militare Saber Junction 17
  (VIDEO) România și SUA au început exercițiile Spring Storm la Marea Neagra
  Exercițiile militare ale NATO "Poseidon-2017" în bazinul Mării Negre
  Tagurile:
  voluntari, Allied Spirit VIII, conflict, militari, soldați, Baza militară, Bătaie, Exerciții militare, NATO, Hohenfels, Lituania, SUA, Germania
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei