16:07 17 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.60
 • USD17.75
 • RUB0.28
 • RON4.14
 • UAH0.72
  Polițiste britanice

  Polițiste britanice, autorizate să plângă și să se dezbrace la locul de muncă

  © Sputnik / Владимир Астапкович
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  15510

  Inațiativa a fost urmată de reacții contradictorii atât între oamenii legii, cât și în societate

  BUCUREȘTI, 29 ian — Sputnik. Poliția din comitatul britanic Nottinghamshire adoptat o serie de măsuri pentru a ajuta colaboratoarele sale să depășească sindroamele menopauzei, scrie publicației Metro.

  Potrivit publicației, pentru femeile polițiste vor fi crearea camere de plâns, unde acestea vor putea să dea frâu liber emoțiilor și să se odihnească.

  Locurile de muncă ale acestora vor fi dotate cu ventilatoare, li se va permite să controleze temperatura în oficiu și să se dezbrace, pentru a face față bufeurilor. În acest scop doamnelor în epoleți le vor fi rezervate locuri de muncă în apropierea ușilor și ferestrelor, precum vor avea și acces preferențial la duș.

  Femeilor li se va propune să treacă testele de pregătire fizică în mod personal, nu în grup, pentru a nu le afecta autoaprecierea.

  Poliția comitatului a decis să introducă aceste măsuri după ce o polițistă nu a rezistat în condițiile de muncă impuse și a demisionat. Potrivit ei, multe femei pleacă din poliție pentru că nu pot estompa simptomele de menopauză la locul de muncă.

  Cu toate acestea, unii consideră noile măsuri jignitoare.

  "Nu cred că femeile și-ar dori să le se indice că au nevoie de un loc anume pentru a plânge. E un pic jignitor față de colaboratoarele poliției care se ciocnesc în fiecare zi cu situații complicate", a declarat parlamentarul britanic David Davis.

  Tematic

  Dansul erotic al unei polițiste a bulversat Ministerul de Interne
  O polițistă a fost amenințată cu un cuțit și violată. Detalii groaznice
  Tagurile:
  condiții de muncă speciale, bufeuri, polițiste, David Davis, Nottinghamshire, Marea Britanie


  Știrile Zilei