22:44 20 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.40
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.31
 • UAH0.69
  George Soros

  Un nou referendum pentru Brexit: George Soros nu se oprește

  © AP Photo / Ferdinand Ostrop
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (107)
  35903

  Miliardarul George Soros este hotărât să pună capăt procesului legat de Brexit. După dezvăluirile despre sumele substanţiale pompate în campania anti-Brexit, Soros nu are deloc de gând să se oprească, dimpotrivă

  BUCUREŞTI, 12 feb — Sputnik, Doina Crainic. ONG-ul „Best for Britain", care luptă pentru ca Regatul Unit să rămână în Uniunea Europeană, va primi o sumă suplimentară de 100.000 de lire sterline (113.000 de euro), scrie The Telegraph.

  Miliardarul şi finanțatorul american George Soros a decis să sprijine cu încă o sumă organizația britanică „Best for Britain". Astfel, acesta ar fi plătit alte 100.000 de lire sterline în beneficiul acesteia.

  „Mă voi lupta bucuros împotriva celor care au încercat să ducă o campanie de discreditare, şi nu argumente, pentru a-și susține ideile nefericite", a spus Soros.

  Pe 8 februarie, ziarul britanic The Telegraph a publicat un articol despre o donație în valoare de 400.000 de lire făcută de Fondul lui George Soros către „Best for Britain".

  „Best for Britain" urmăreşte să întrerupă procesul Brexit și să determine organizarea unui al doilea referendum, după referendumul din 2016, în care majoritatea britanicilor au votat în favoarea ieșirii din UE.

  Premierul britanic Theresa May a promis că țara sa va părăsi blocul comunitar pe 29 martie 2019 și a declarat că nu se va organiza o nouă consultare populară pe această temă.

  Тема:
  Cine este George Soros (107)

  Tematic

  Brexit. Membru PE: Soros susţine o mişcare elitistă ce sfidează voinţa populară
  Tagurile:
  nouă sposorizare, campanie anti-Brexit, George Soros, Marea Britanie


  Știrile Zilei