02:25 23 Mai 2018
Chişinău+ 17°C
În direct
  Vladimir Poutine et Donald Trump lors du sommet de l'APEC

  Principalele subiecte ale conversaţiei Trump-Putin

  © Sputnik / Michael Klimentyev
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  9210

  În cursul unei discuții telefonice de luni, președinții Statelor Unite și Rusiei au abordat probleme de interes comun, inclusiv problema nucleară nord-coreeană și conflictul israeliano-palestinian, a anunţat serviciul de presă al Casei Albe

  BUCUREŞTI, 13 feb — Sputnik. Casa Albă a dezvăluit subiectele discutate luni de Donald Trump și Vladimir Putin într-o convorbire telefonică.

  "Președintele Trump a reiterat importanța unor noi măsuri pentru realizarea denuclearizării Coreei de Nord", se menţionează în comunicatul administrației americane.

  Potrivit Casei Albe, Trump a subliniat, de asemenea, necesitatea de a ajunge la un "acord de pace de durată" între Israel și Palestina.

  "Președintele Putin a declarat că se va întâlni astăzi cu președintele palestinian Mahmoud Abbas [luni], iar președintele Trump a spus că a sosit timpul să lucrăm la un acord de pace de durată [între Israel și Palestina]" indică administrația liderului american.

  În plus, Trump a exprimat condoleanțe omologului său rus în urma accidentului An-148 de duminică și și-a exprimat dorința de a ajuta la investigarea tragediei.

  Tagurile:
  Casa Albă, Subiecte, Discuţie telefonică, Donald Trump, Vladimir Putin, SUA, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei