23:47 20 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Vladimir Poutine et Donald Trump lors du sommet de l'APEC

  Principalele subiecte ale conversaţiei Trump-Putin

  © Sputnik / Michael Klimentyev
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Întâlnirea Putin - Trump la Helsinki (2018) (73)
  9610

  În cursul unei discuții telefonice de luni, președinții Statelor Unite și Rusiei au abordat probleme de interes comun, inclusiv problema nucleară nord-coreeană și conflictul israeliano-palestinian, a anunţat serviciul de presă al Casei Albe

  BUCUREŞTI, 13 feb — Sputnik. Casa Albă a dezvăluit subiectele discutate luni de Donald Trump și Vladimir Putin într-o convorbire telefonică.

  "Președintele Trump a reiterat importanța unor noi măsuri pentru realizarea denuclearizării Coreei de Nord", se menţionează în comunicatul administrației americane.

  Potrivit Casei Albe, Trump a subliniat, de asemenea, necesitatea de a ajunge la un "acord de pace de durată" între Israel și Palestina.

  "Președintele Putin a declarat că se va întâlni astăzi cu președintele palestinian Mahmoud Abbas [luni], iar președintele Trump a spus că a sosit timpul să lucrăm la un acord de pace de durată [între Israel și Palestina]" indică administrația liderului american.

  În plus, Trump a exprimat condoleanțe omologului său rus în urma accidentului An-148 de duminică și și-a exprimat dorința de a ajuta la investigarea tragediei.

  Тема:
  Întâlnirea Putin - Trump la Helsinki (2018) (73)
  Tagurile:
  Casa Albă, Subiecte, Discuţie telefonică, Donald Trump, Vladimir Putin, SUA, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei