02:33 20 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Roma, Italia

  Mașini înghițite de pământ: O întreagă stradă se prăbușește în centrul Romei (FOTO)

  © Sputnik / Alexander Vilf
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  28110

  În centrul Romei, o stradă întreagă s-a prăbușit, formând un crater de nouă metri adâncime, înghițind cel puțin șase mașini. Defecțiunea se întinde pe o lungime de aproape 15 metri

  BUCUREȘTI, 15 feb — Sputnik. O stradă din cartierul Balduina, centrul Romei, s-a prăbușit miercuri seara, în acel loc formându-se un crater de nouă metri adâncime, scrie Sputnik France, cu referire la Signs of the times.

  ​Cel puțin șase mașini au fost înghițite de prăpastie. Potrivit mass-media, surparea se extinde pe o lungime de circa 15 metri. 

  Două clădiri din apropiere au fost evacuate ca măsură de precauție, iar pompierii au confirmat că nimeni nu a fost rănit în dezastru.

  Ofițerii de securitate, cu toate acestea, verifică alte clădiri din apropiere pentru a evalua pagubele într-un mod cuprinzător. Perimetrul a fost izolat pentru siguranță. După examinarea situației de la locul incidentului, primarul orașului, Virginia Raggi, a asigurat rezidenți evacuați că li se vor acorda locuințe sociale.

  Tronsonul de drum care s-a prăbușit se află lângă un șantier de construcții, care ar putea fi, potrivit investigatorilor, cauza dezastrului.

  Nu este prima dată când o stradă se prăbușește în capitala Italiei. De exemplu, mai puțin de o lună în urmă, o femeie de 77 de ani mergea pe trotuar când a căzut brusc într-un crater de doi metri adâncime.

  Tagurile:
  Mașini înghițite, Prăbușire, Stradă, Roma


  Știrile Zilei