04:23 26 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.77
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  67221

  Companiile aeriene anulează zeci de zboruri din Londra din cauza zăpezii și a vânturilor puternice care au lovit capitala britanică, potrivit datelor aeroportului din Londra.

  BUCUREŞTI, 17 mart — Sputnik. În special, la aeroportul Heathrow, transportatorii aerieni au anulat zboruri către Europa continentală și Edinburgh.

  Zborurile pe distanțe lungi se efectuează în conformitate cu programul.

  După o vreme relativ caldă în timpul săptămânii, în Marea Britanie, sâmbătă, a devenit din ce în ce mai rece, în multe părți ale țării cade zăpadă, iar vântul a crescut în intensitate.

  În prezent, capitala britanică sub ninsoare, iar temperatura a scăzut la zero grade. Potrivit biroului meteorologic britanic, duminică termometrul va scădea la minus 5 grade, iar nivelul zăpezii căzute va fi de 5-10 cm, transmite RIA Novosti.

  Express notează că mai mult de 70 de zboruri de pe aeroportul Heathrow din Londra au fost anulate, în special pe rute pe distanțe scurte, deși serviciile British Airways către New York și Chicago erau printre cele afectate.

  Un purtător de cuvânt al British Airways a declarat: Marea Britanie este afectată de condiţii meteo neprielnice în acest weekend, așa că "am fuzionat un număr mic de zboruri care călătoresc spre sau de pe Aeroportul Heathrow".

  Tagurile:
  Curse anulate, Curse aeriene, Aeroport, Meteo, London, UK, Marea Britanie

  Știrile Zilei