13:14 22 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.14
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  Ambulance in UK (File)

  O mașină a intrat într-un club de noapte din Marea Britanie - 13 victime (VIDEO)

  © AP Photo / Kirsty Wigglesworth
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  178 0 0

  O mașină a intrat într-un club de noapte din orașul britanic Gravesend, Kent, duminică noaptea, rănind 13 persoane, potrivit poliției locale.

  BUCUREȘTI, 18 mart — Sputnik. Potrivit oamenilor legii, viața victimelor nu este în pericol acum. Poliția nu exclude posibilitatea ca numărul răniților să crească, deoarece multe victime ar fi putut părăsi singuri locul incidentului.

  Cazul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, cam pe la miezul nopții (ora locală). În urma incidentului, poliția a reținut un tânăr suspectat de tentativă de omor. Poliția presupune că, cu puțin timp înainte de incident, acestuia i s-a cerut să părăsească clubul de noapte, ceea ce a declanșat o bătaie.

  Detectivii de la Direcția Criminalistică Kent și Essex în parteneriat cu Unitatea de Investigare a Coliziunilor Grave de la Gravesend, interoghează martorii.

  Pe Facebook, clubul a mulțumit "acțiunilor eroice ale echipei noastre de ușieri în reținerea individului, înainte de a fi rănite alte persoane și de a fi aduse prejudicii mai mari".

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei