17:21 14 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.59
 • RUB0.27
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Циклон

  Câteva localități din Anglia au fost izolate de restul civilizației

  © Sputnik / Sergey Krasnoukhov
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  206 0 0

  Câteva localități din Vestul Angliei au fost izolate de rezult civilizației din cauza temperaturilor scăzute și ninsorilor abundente.

  BUCUREȘTI, 18 mar — Sputnik. Câteva localități din Vestul Angliei s-au trezit izolate de restul civilizației, luni, din cauza ninsorilor abundente în această regiune.

  Potrivit centrului informațional al comitatului Devon, drumurile spre localitățile Ilfracombe, Linton, Lynmouth și Combe Martin sunt blocate de zăpadă, iar orice circulație spre acestea este imposibilă. Spre amiază, serviciile situații excepționale au reușit să curețe o parte a drumurilor, însă circulația pe aceste artere nu a fost deblocată, deocamdată.

  "Cea mai mare parte a drumurilor a fost curățită și este practicabilă, însă probleme cu circulația vor rămână până la sfârșitul zilei și marți. O parte a drumurilor din regiunile îndepărtate rămân blocate", se spune într-o declarație a centrului.

  Din cauza temperaturilor scăzute și ninsorii 72 de persoane au fost evacuate temporar în clădirea unui colegiu din regiune.

  Potrivit serviciilor meteorologice, în câteva regiuni ale Marii Britanii se va păstra o vreme rece, însoțită de vânturi puternice și ninsori abundente.

  Tematic

  METEO: Marea Britanie, paralizată de “Fiara din Est” (VIDEO)
  Cum e să aterizezi înfruntând furia ”Fiarei din Est”
  Alarmă: Marea Britanie, sub asaltul “Fiarei din Est”
  Tagurile:
  Fiara din Est, vreme, ninsori, Combe Martin, Lynmouth, Linton, Ilfracombe, Anglia, Marea Britanie


  Știrile Zilei