21:11 18 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.61
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Poliția turcă

  Atac armat la o universitate din Turcia: cel puțin patru morți. VIDEO

  © AP Photo / Emre Tazegul
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  10430

  Cel puțin patru persoane au fost ucise în urma unui atac cu arme de foc la universitatea Osmangazi din provincia turcă Eskisehir.

  BUCUREȘTI, 5 apr — Sputnik. Cel puțin patru persoane au fost ucise într-un atac cu arme de foc la universitatea Osmangazi din provincia Eskisehir, din Nord-Vestul țării, anunță postul turc de televiziune NTV. Incidentul a avut loc în campusul Meşelik, în jurul orei 15:00.

  Toate cele patru persoane sunt angajați ai universității: Mikail Yalçın — adjunctul decanului, secretarul facultății — Fatih Özmutlu, un lector — Yasir Armağan și un membru al conducerii facultății de pedagogie — Serdar Çağlak.

  Alte trei persoane au fost rănite. La locul incidentului au sosit medicii și reprezentanții poliției. Atacatorul este un angajat al instituției. 

  Ziarul turc Yeni Safak citează o declarație a lui Hasan Gonen, rectorul universității, care a descris incidentul:

  "Un cercetător numit Volkan a intrat în biroul decanului. În acest moment decanul nu se afla în birou, ci doar Fatih Bey (secretar), Volkan a tras în el, apoi a tras și asupra adjunctului decanului și  altor doi profesori care se aflau la etajul superior. După aceasta, el a părăsit clădirea cu o armă în mână, fiind urmărit de polițiștii de la universitate. În cele din urmă, acesta a fost reținut. Patru persoane au fost ucise ca urmare a atacului".

  Tagurile:
  Focuri de armă, Împușcături, universitate, atac, Eskisehir, Turcia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei