21:51 18 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.61
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  F-15

  Avioane de luptă israeliene au ţintit baza aeriană din Siria - Ministerul rus al Apărării

  © Flickr / awee_19
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria (344)
  83123

  Două avioane de luptă israeliene F-15 au ţintit baza aeriană T-4 a Siriei în provincia Homs, a declarat luni Ministerul rus al Apărării. Jeturile au tras opt rachete ghidate, dar cinci au fost interceptate înainte de a lovi aerodromul.

  BUCUREŞTI, 9 apr — Sputnik. Într-o declarație emisă luni, Ministerul rus al Apărării a declarat: "Două avioane F-15 ale forțelor aeriene israeliene au lansat opt rachete ghidate spre aerodromul T-4". Aeronava israeliană nu a intrat în spațiul aerian sirian și a lansat loviturile în timpul zborului asupra Libanului.

  "Unitățile de apărare aeriană din Siria au doborât cinci rachete ghidate", a anunţat Ministerul, dar a confirmat că trei dintre rachete "au ajuns în partea de vest a aerodromului".

  Canalul tv Al-Mayadeen din Liban, citându-l pe corespondentul său, a anunţat luni dimineaţă că o aeronavă de recunoaștere israeliană a fost în aer în timpul atacului asupra bazei siriene. Rachetele au trecut prin spațiul aerian libanez deasupra Keserwan și Bekaa, şi se îndreaptau spre Siria.

   

  Тема:
  Războiul din Siria (344)

  Tematic

  Bază aeriană siriană - sub lovituri de rachete
  Tagurile:
  lovituri, Israel, avioane de luptă, F-15, T-4, Siria
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei