17:24 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Donald Trump speaks to the crowd during a rally February 8, 2016 in Manchester, NH

  Trump anunță noi atacuri în Siria: „Rusia, fii gata!”

  © AFP 2019 / Don EMMERT
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria (399)
  175128

  Președintele american Donald Trump a scris pe pagina sa de Twitter că loviturile asupra Siriei vor urma și a prevenit Rusia să fie gata.

  BUCUREȘTI, 11 apr — Sputnik. Președintele american Donald Trump scris pe pagina sa de Twitter că loviturile asupra Siriei vor urma și a prevenit Rusia să fie gata.

  „Rusia promite să doboare toate rachetele trase în direcția Siriei. Fii gata, Rusia, pentru că ele vor veni, drăguțe, și noi, și "inteligente!" Nu ar trebui să fiți parteneri cu un animal care ucide cu gaze, care ucide propriul său popor și se bucură de asta!”, a scris Trump.

  ​Declarația vine în concordanță cu anunțul președintelui din 9 aprilie, când Trump a declarat că administrația sa va lua o decizie majoră în următoarele 24-48 de ore privind răspunsul Statelor Unite la atacul cu arme chimice din orașul sirian Douma.

  La începutul acestei zile, mass-media au sugerat că Trump și consilierii săi au în vedere un răspuns militar "puternic" la presupusa folosire a bombei cu clor, considerându-l singura cale credibilă de descurajare a altor atacuri chimice. Agenția turcă de știri Yeni Safak a declarat, citându-l pe savantul în relații internaționale Zakariye Molahafci, că SUA a desemnat 22 de obiective, inclusiv cu militari ruși, în Siria.

  Тема:
  Războiul din Siria (399)

  Tematic

  Rusia va doborî rachetele americane lansate în direcția Siriei și distruge lansatoarele
  Macron - inconștiență care ar putea arunca lumea în aer! La propriu!
  Azi noapte - pas clar spre războiul total! Cote maxime de tensiune, populația prevenită!
  Tagurile:
  Atac, Război, Rusia, Donald Trump, SUA, Siria


  Știrile Zilei