15:55 06 August 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  14601

  Compania aeriană WowAir propune un loc de muncă de vis, care presupune un salariu mare, dar și călătorii prin Europa și America de Nord.

  CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Una din companii din Islanda propune un loc de muncă de vis. Cel care va reuși să treacă concursul va avea posibilitatea să călătorească prin Europa și American de Nord, dar și să-și asigure un venit bun — pentru trei luni de muncă, norocosul va primi 9500 euro, pentru a realiza un vlog despre 38 de destinații turistice. Vlogul va sta la bază unui ghid turistic.

  Venituri și cheltuieli
  © Sputnik / Алексей Мальгавко

  Una din principalele condiții înaintate pretendenților — stabilirea cu traiul în Reykjavík, unde se află sediul companiei. Noii angajați vor locui într-un apartament din centrul orașului, vor avea la dispoziție un automobil de serviciu și o sumă pentru acoperirea tuturor cheltuielilor de călătorie.

  Candidații vor fi selectați în baza unor prezentări video realizate de candidați despre propriile lor orașe. Șansele de angajare depind de originalitatea filmului. Termenul limită pentru expedierea materialelor video este 14 mai, iar acestea sunt necesare angajatorului pentru a se convinge de viziunea asupra lumii a candidatului și capacităților lui de a cunoaște lucruri noi și necunoscute.

  Tematic

  "SUA vor ataca ţări ca să-şi menţină economia", declară un parlamentar islandez
  Ce spune un medic român despre doctorii moldoveni care muncesc în România
  Români în Italia: îngrijitoarele, lucrătorii domestici: accidentele la locul de muncă
  Vrei bani? NU munca din răsputeri este secretul
  Tagurile:
  WowAir, Loc de muncă, călătorii, salariu, Islanda, Reykjavík


  Știrile Zilei