10:22 20 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.12
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  Bachar el-Assad

  Rusia nu va permite un al treilea război mondial, potrivit lui Assad

  © AFP 2018 / Bertrand Guay
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria (354)
  57111

  Rusiei nu va permite declanșarea celui de-al treilea război mondial în Siria, estimează șeful statului sirian.

  BUCUREȘTI, 10 mai — Sputnik. Prin înțelepciunea sa politică, Rusia nu va permite declanșarea celui de-al treilea război mondial în Siria, a declarat președintele sirian Bashar al-Assad într-un interviu acordat ziarului grec Kathimerini, al cărui text complet a fost publicat de Sana.

  "Nu, din simplul motiv că există, din fericire, conducerea înțeleaptă a Rusiei", a răspuns șeful statului sirian la întrebarea dacă el nu se teme de începutul celui de-al treilea război mondial pe teritoriul țării sale.

  Președintele sirian a subliniat că Statele Unite continuă să susțină teroriștii. Potrivit lui, aceasta a fost singura misiune a Washingtonului în Siria.

  "Știm cu toții foarte bine că singura misiune pe care Statele Unite o desfășoară în Siria este de a sprijini teroriștii, indiferent de numele și grupurile lor", a declarat șeful statului sirian.

  Bashar al-Assad a acuzat, de asemenea, Marea Britanie, Franța, Turcia, Qatar și Arabia Saudită ca fiind responsabile de provocarea acțiunilor militare în Siria.

  Тема:
  Războiul din Siria (354)
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei