21:29 12 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.62
 • USD17.22
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Сания Шакирова — победительница международного конкурса Miss Universe Beauty — 2018 Еще: https://ru.sputnik.kg/incidents/20180603/1039479800/saniya-shakirova-avariya-dtp.html

  Ultima Oră: Miss World 2018 a murit într-un accident rutier. A lăsat trei copii minori

  © Sputnik / Айжан Нурланбековl
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  151301

  Potrivit poliției, șoferul mașinii în care se afla Şakirova nu a reușit să gestioneze manevra.

  BUCUREŞTI, 3 iun — Sputnik. Șoferul de taxi, în care se afla kârgâza Sania Şakirova — câștigătoarea concursului internațional de Miss Univers Beauty — 2018 la nominalizarea „Miss World", a pierdut controlul maşinii și, prin urmare, aceasta s-a izbit de peretele unui cimitir, anunţă Sputnik Kârgâstan, care face referire la serviciul de presă al Direcţia Centrală a Asigurării Siguranței Circulației Rutiere.

  Potrivit informaţiei d ela MAI din regiunea Issyk-Kul, accidentul a avut loc în apropierea satului Chok-Tal. În mașina de model Ravon erau trei oameni.

  „Accidentul a avut loc pe 2 iunie, la 21.10. Un șofer de taxi a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat. Mașina s-a izbit într-un perete care încercuieşte cimitirul din satul Chok-Tal. Leziunile corporale primite de rezidenta Kara-Balta Şakirova erau incompatibile cu viața şi aceasta a murit pe loc. Pasagerul auto în vârstă de 38 de ani a fost transportat la spitalul regional, iar șoferul de taxi — la Centrul ştiinţific-cercetare de Traumatologie și Ortopedie din Bişkek", a declarat serviciul de presă.

  Şakirova a lăsat trei copii minori. În luna aprilie a acestui an, la concursul internațional de frumuseţe Miss Univers Beauty, Sania Shakirov, în vârstă de 30 de ani, a câștigat în categoria „Missis World".

  ​Un interviu cu Sania Şakirova, publicat la sfârșitul lunii aprilie pe Sputnik Kârgâzstan, a fost unul dintre ultimele din viața sa.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei