20:10 17 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.85
 • USD17.69
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.68
  Ali Bashar, în vizorul poliției germane

  A fost reținut unul dintre cei care au violat și ucis o moldoveancă minoră în Germania

  © Photo: twitter / Polizei Westhessen
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  390 0 0

  Anunțul a fost făcut de autoritățile țării care au accentuat că a fost nevoie de o conjugare transfrontalieră a eforturilor.

  CHIȘINĂU, 8 iun — Sputnik. Tânărul irakian care este suspectat de violul și omorul tinerei care are origini moldovenești a fost arestat în Irak. Despre acest lucru a comunicat Guvernul german.

  Potrivit sursei, tânărul irakian, suspectat că ar fi violat și ucis fiica unei moldovence, a fost arestat de forțele de ordine în Irak, scrie TV8. 

  Ministerul de Interne german susține că Ali Bashar, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat în nordul Irakului, după ce pe numele lui Bashar a fost emis un mandat internațional de arest.

  Tânărul a fugit din Germania pe 2 iunie împreună cu familia și cei cinci frați ai săi. Poliția din Germania suspectează de crimă două persoane: un cetățean turc în vârstă de 35 de ani și un imigrant irakian de 20 de ani.

  Bashar a intrat în vizorul poliției după ce un refugiat în vârstă de 13 ani a informat poliția că cetățeanul irakian ar fi violat-o și ucis-o pe Susane. Imigrantul din Irak ar mai fi fost implicat în alte crime și este suspectat că ar fi violat o minoră de 11 ani. Amintim că în data de 7 iunie o minoră cu origini moldovenești în vârstă de 14 ani a fost găsită fără suflare în apropierea orașului Wiesbaden, Germania.

  Tematic

  Crimă cumplită: Fetiţă de cinci ani, violată şi ucisă
  Actrița din „Maria, Mirabela”: droguri, accident rutier, viol și moarte în singurătate
  Atenţie, se poate întâmpla şi copiilor voştri! Cum a fost salvată de un violator
  În Polonia a apărut un registru public al pedofililor și violatorilor
  Tagurile:
  viol și ucidere, minoră, arestare, Suspect, Irak, Republica Moldova, Germania


  Știrile Zilei