04:09 19 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.72
 • USD17.31
 • RUB0.26
 • RON4.24
 • UAH0.62
  Donald Trump și Kim Jong Un

  Donald Trump și Kim Jong-un au semnat un document după summitul istoric

  © REUTERS / Jonathan Ernst
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Situația în jurul Coreei de Nord (215)
  21330

  Liderul nord-coreean Kim Jong-un și președintele american Donald Trump au semnat un document "istoric" care ar duce la "schimbări majore", au anunțat ei într-o conferință de presă comună după prima lor întâlnire față în față în Singapore.

  BUCUREȘTI, 12 iun — Sputnik. Conținutul documentului nu a fost dezvăluit până acum, dar Trump a spus că va organiza o conferință de presă cu privire la această chestiune mai târziu în cursul zilei.

  "Am dezvoltat o legătură foarte specială", a spus Trump, alături de "președintele" Kim după ceea ce el a numit un "timp intensiv" împreună. El a promis să înceapă procesul "foarte, foarte repede", fără a specifica exact ce se va întâmpla.

  "Astăzi am avut o întâlnire istorică și am decis să lăsăm trecutul în urmă și suntem pe punctul de a semna un document istoric. Lumea va vedea o schimbare majoră", a spus Kim, înainte de a mulțumi omologului său american pentru întâlnire.

  După ceremonia de semnare, Trump a spus că, de acum înainte, Peninsula Coreeană "va fi o situație foarte diferită față de cea din trecut".

   

  Тема:
  Situația în jurul Coreei de Nord (215)
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei