17:44 02 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.07
 • USD18.34
 • RUB0.23
 • RON4.16
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (115)
  73640

  Legislativul de la Budapesta a votat scandaloasele proiecte de lege menite să restricționeze activitatea organizațiilor care sprijină migrația sau desfășoară activități de propagandă în favoarea ei.

  BUCUREȘTI, 20 iun — Sputnik. Parlamentul ungar a adoptat miercuri un șir de proiecte de lege, supranumite "Stop Soros", care presupun introducerea unor restricții în raport cu organizațiile neguvernamentale și penalizarea ajutoarelore oferite imigranților ilegali, anunță Reuters.

  Potrivit agenției, parlamentarii au aprobat cu o majoritate de voturi amendamente constituționale care interzic strămutarea ilegală în țară a populațiilor străine.

  Anterior, guvernul Ungariei a înaintat legislatorilor spre examinare o nouă redacție a pachetului "Stop Soros", care presupune introducerea unor pedepse penale pentru persoanele care acordă sprijin financiar migranților ilegali sau desfășoară activitate de sprijinire a acestora.

  După victoria în alegerile parlamentare, reprezentanții partidului FIDESZ au declarat că legile "Stop Soros" vor devenit primele inițiativă pe care le va examina parlamentul după scrutin. Pachetul de legi introduce restricții pentru organizațiile neguvernamentale, printre care obligativitatea de a primi acceptul guvernului pentru a-și desfășura activitatea, precum și să achite impozite din donațiile oferite de sponsori străini.

  Anterior, prim-ministrul țării, Viktor Orban, l-a criticat în mai multe rânduri pe miliardarul american George Soros. În opinia premierului, grupurile civile finanțate de omul de afaceri s-au implicat în campania electorală din Ungaria și au desfășurat activități de propagandă în favoarea migrației.

  Тема:
  Cine este George Soros (115)

  Tematic

  Soros, previziuni sumbre şi directive pentru Uniunea Europeană
  Soros avertizeaza: UE „îşi sapă propria groapă”
  Fostul președinte APCE: Soros controlează instituțiile europene
  Soros se întoarce la politica britanică - susține un al doilea referendum pentru BREXIT
  Știrea momentului: Soros alertează Europa - "E iminentă o mare criză"
  Soros va pompa milioane de lire pentru a împiedica Brexit. Noi dezvăluiri
  Soros şi UE „caută să stârnească dezbinare şi ură" înainte de Cupa Mondială
  Fundaţia lui Soros își încheie activitatea în Ungaria, dar nu pleacă cu totul
  Campania lui Orban dă roade: fundaţia lui Soros se mută la Berlin
  Dezvăluirea zilei: Kovesi - legătură clară cu „Lista neagră", Bruxelles și... Soros
  Tagurile:
  organizații neguvernamentale, Stop Soros, imigranţi, refugiați, ONG, Proiect de lege, FIDESZ, Viktor Orban, George Soros, Ungaria


  Știrile Zilei