22:53 22 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.55
 • USD17.61
 • RUB0.29
 • RON4.09
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
  578 0 0

  În meciul de fotbal dintre echipele Portugaliei și Spaniei, Cristiano Ronaldo a fulgerat cu o viteză de 38.9 km/h. Starul echipei Real Madrid și din Portugalia este acum cel mai rapid fotbalist din lume.

  BUCUREȘTI, 21 iun — Sputnik. Cristiano Ronaldo continuă să demonstreze la Cupa Mondială că veniturile sale ridicate sunt mai mult decât justificate. Astfel, fotbalistul de 33 de ani a reușit să spargă recordul mondial de viteză pe teren.

  cest lucru s-a întâmplat în timpul meciului dintre Portugalia și Spania, vineri, 15 iunie, la Sochi. Fotbalistul a stabilit un nou record de viteză, devenind cel mai rapid jucător de fotbal din istorie.

  În prima jumătate a reprizei, Ronaldo a alergat pentru o fracțiune de secundă cu 38,9 km/h, potrivit sistemului de urmărire Vizrt utilizat de RTS. Jucătorul de fotbal a trecut la contraatac și a reușit să-i depășească pe toți ceilalți jucători și să apuce mingea, deși acțiunea nu a dus la un gol.

  Recordul de viteză precedent de 37 km/h a fost stabilit în timpul Cupei Mondiale din Brazilia de către Arjen Robben, un fotbalist olandez care joacă la Bayern München.

  Тема:
  Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)

  Tematic

  Ronaldo - sentință de 2 ani închisoare și obligaţia de a plăti 18,8 milioane €
  Jose Mourinho prezice bătălia Ronaldo vs Messi în finala Campionatului Mondial de Fotbal
  Ronaldo vrea tot atâția copii câte Baloane de Aur
  Ronaldo: sunt un gay cu mulți bani
  Tagurile:
  viteză, record, CM 2018, Cristiano Ronaldo, Portugalia, Rusia


  Știrile Zilei