19:57 16 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.70
 • USD17.76
 • RUB0.28
 • RON4.16
 • UAH0.72
  Priyanka Chopra

  „Cea mai fierbinte femeie a anului", potrivit revistei Maxim - FOTO

  © AP Photo / Matt Sayles/Invision
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  14110

  După ce a devenit o stea internațională după debutul ei în serialul american TV Quantico, a câştigat pentru a patra oară concursul „Maxim Hot 100". Cine a fost numită „cea mai fierbinte femeie a anului".

  BUCUREŞTI, 4 iul — Sputnik. Actriţa indiană Priyanka Chopra, care a debutat recent la Hollywood, a fost numita „cea mai fierbinte femeie din lume" de revista internationala pentru bărbaţi Maxim.

  Este a patra oară când Chopra, pe care fanii o numesc PC („PeeCee"), câştigă acest titlu prestigios. A mai obţinut acest titlu în 2011, 2013 și 2016.

  PeeCee este un simbol al modei atât în India, cât și în Occident, iar revista Maxim i-a pus imaginea pe coperta ultimei sale ediții.

  „Are talent, inteligenţă şi, categoric, frumuseţe, este o surpriză faptul că, după ce milioane de fani și-au arătat susţinerea, Priyanka Chopra a revenit în 2018 în topul listei Maxim India Hot 100 și ne onorează cu imaginea ei pe copertă pentru a cincea oară, stabilind un nou record. Bine ai revenit, PC", au scris pe Twitter editorii revistei Maxim.

  Echipa actriţei a distribuit pe Twitter coperta, scriind că Priyanka Chopra este singura care a atins recordul la concursul MaximHot100, câştigând de patru ori.  Știrile Zilei