04:48 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  164 0 0

  Presa germană se întreabă acum dacă Susana Maria Feldman, minora originară din Moldova, ar fi fost vie astăzi în cazul în care poliția ar fi acționat cu mai multă fermitate.

  BUCUREȘTI, 7 iul — Sputnik. Irakianul suspectat de violarea și uciderea Susanei se afla de mai mult timp în vizorul poliției. Însă el nici nu a fost interogat, chiar dacă era suspectat de un alt viol, notează germania.one.

  Acest lucru a fost făcut public de Frankfurter Allgemeine Zeitung, care face referire la Procuratura din Wiesbaden, Germania.

  Potrivit informaţiei de care dispune publicaţia, Ali Bashar era suspectat de violarea repetată a unei minore de 11 ani din Germania. Tatăl fetei a anunţat poliţia despre această crimă încă pe 17 mai.

  În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la începutul lunii iunie, şeful poliţiei din Giessen s-a referit la aceste suspiciuni, însă a declarat că depoziţiile martorilor nu indicau asupra unui suspect concret. Totuşi, numele lui Ali era pomenit.

  Procuratura subliniază însă că, pornind de la descrierea camerei în care s-a produs violul, identitatea agresorului putea fi stabilită cu exactitate. Acum, poliţia este convinsă că anume irakianul Ali Bashar a violat-o repetat pe eleva de 11 ani, în lunile martie şi aprilie şi a cerut mandat de arest pentru suspect.

  Amintim că după săvârşirea crimei odioase, acesta a fugit din Germania împreună cu întreaga familie, Ali Bashar mai având încă cinci fraţi. Suspectul a fost reţinut ulterior în Irak, iar presa se întreba cum a fost posibil ca refugiatul căruia i-a fost refuzat azilul în Germania, să poată ieşi din ţară neobservat de nimeni.

  Susana, minoră de 14 ani cu origini moldoveneşti, a fost mutilată și omorâtă cu cruzime în orașul Wiesbaden, Germania.

  Minora a dispărut în data de 22 mai. Familia a început să o caute, iar ulterior a alertat poliția. După zile întregi de căutări disperate, în data de 7 iunie fata a fost găsită fără suflare într-o râpă din apropierea orașului Wiesbaden.

  Victima a fost violată de mai multe ori iar apoi asfixiată cu o frânghie care se afla alături de corpul neînsuflețit.

  Tematic

  Moldoveni, traficați de neonaziști din Germania
  Înfiorător! Românii din lagărul german vorbesc despre viaţa cumplită de acolo
  O româncă de 15 ani, asasinată în Germania de un imigrant
  Populația Germaniei crește din contul românilor, polonezilor și bulgarilor
  Tagurile:
  ignorare, suspiciuni, poliția, violată și ucisă, origini moldovenești, minoră, Ali Bashar, Germania


  Știrile Zilei