08:40 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  President Donald Trump meets with German Chancellor Angela Merkel in the Oval Office of the White House, Friday, April 27, 2018, in Washington

  Trump, despre politica imigraţiei în Europa: "o catastrofă"

  © AP Photo / Evan Vucci
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  12510

  ​Anterior, Trump a declarat, pe pagina sa de Twitter, că în Germania criminalitatea a crescut cu 10% din moment ce s-a început primirea migranţilor.

  BUCUREŞTI, 18 iul — Sputnik. Politica de imigraţie a Europei este o catastrofă, a declarat preşedintele SUA, Donald Trump, menţionând că indicatorii criminalităţii vorbesc de la sine.

  "Le-a spus (reprezentanţilor UE — nota red.) că politica imigraţiei a Europei — o catastrofă, că "veţi distruge Europa, veţi distruge cultura europeană, în acele regiuni creşte criminalitatea, este mai bine să faceţi ceva cu asta". Le-am spus… Pur şi simplu priviţi cifrele, ele vorbesc de la sine. Cultura se schimbă repede, criminalitatea — şi mai repede", a spus preşedintele american.

  ​Anterior, Trump a declarat, pe pagina sa de Twitter, că în Germania criminalitatea a crescut cu 10% din moment ce s-a început primirea migranţilor. 

  Ulteior, cancelarul german Angela Merkel a comentat declaraţiile lui Trump privind "creşterea criminalităţii" în Germania, contrazicându-l.

  "Statistica cazurilor penale vorbeşte d ela sine. Vedem Vedem o tendinţă pozitivă acolo", a declarat Merkel, citată de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei