16:56 09 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.73
  A Secret Service agent stands guard as Marine One with President Donald Trump aboard departs the White House in Washington, Saturday, Dec. 2, 2017, for a short trip to Andrews Air Force Base, Md. where Trump will travel to New York for a fundraising event

  Un agent al serviciului secret al lui Trump a murit în Marea Britanie

  © AP Photo / Andrew Harnik
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  165 0 0

  Agentul, care era parte a echipei de protecție a președintelui SUA, s-a îmbolnăvit săptămâna trecută în timpul călătoriei lui Trump în Scoția.

  BUCUREȘTI, 18 iul — Sputnik. Un agent al serviciului secret american a murit după ce a suferit un accident vascular cerebral sever în timpul recentei călătorii a lui Donald Trump la stațiunea de golf Turnberry din Scoția, pe 15 iulie, a anunțat într-o declarație, marți, Serviciul Secret al SUA.

  Cel care a servit 19 ani în serviciul secret a murit marți în Scoția, înconjurat de membrii "familiei sale imediate" și de colegii săi.

  "Serviciul Secret mulțumește personalului medical din Scoția, în afara mulțumirilor membrilor unității medicale a Casei Albe și Poliției din Scoția, care au acordat îngrijire și sprijin excepțional unui membru al familiei noastre", se arată în declarație.

  Numele agentului nu a fost făcut public din motive de confidențialitate.

  Președintele Trump a părăsit Turnberry duminică pentru a se îndrepta spre Helsinki, Finlanda, unde a avut discuții cu omologul său rus, Vladimir Putin.

  În timpul primei sale vizite oficiale în Marea Britanie, Trump a purtat negocieri cu Theresa May la Checkers privind Brexit și relațiile americano-britanice post-Brexit.

  Președintele american a urmărit, de asemenea, o demonstrație militară comună, împreună cu premierul și s-a întâlnit cu regina Elisabeta a II-a la Castelul Windsor.

  Sosirea lui Donald Trump în Marea Britanie a fost marcată de proteste în masă în Regatul Unit, mii de oameni ieșind pe străzile Londrei în acest scop. Punctul culminant al protestelor a fost lansarea unui balon gonflabil Trump copil.  Știrile Zilei