00:33 15 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Missouri

  Cel puţin 8 morţi, mulţi dispăruţi, după ce o barcă cu turişti s-a inversat pe Missouri

  CC0 / Pixabay / Goodfreephotos_com
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  68 0 0

  Cel puţin opt persoane au murit şi mai mulţi sunt dispăruţi după ce o barcă cu turişti s-a scufundat în lacul Missouri, potrivit sheriffului local.

  BUCUREŞTI, 20 iul — Sputnik. Barca s-a răsturnat și s-a scufundat în Table Rock Lake din apropiere de Branson, la aproximativ ora 20:00, ora locală, în timpul vânturilor puternice de 60 mph (mile pe oră), cauzate de furtuni. Pe ambarcaţiune se aflau 31 de persoane. În afară de cei decedaţi, șapte persoane au fost salvate și spitalizate, a declarat Sheriff-ul Comitatului Stone, Doug Rader, citat de Springfield News-Leader. O operație de căutare a celorlalţi este în curs de desfășurare.

  ​Eforturile de salvare continuă noaptea cu scafandrii care lucrează la locul incidentului.

  Nava scufundată pe Missouri este o "barcă rață" — un vehicul amfibiu închis, cum ar fi autobuzul, folosit în lumea întreagă în vizitarea obiectivelor turistice "duck tours". Cea implicată în incidentul de joi a fost operată de Ride The Ducks, o companie cu sediul în Branson.

  #Breaking The @StoneCountyFire posted this video from the scene and the Stone County, MO Sheriff confirms 8 are dead, 7 people have been taken to the hospital and there are still several people missing after a duck boat capsized and sank on Table Rock Lake near Branson, MO. pic.twitter.com/8x6pdQyzJ7

   

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei