23:28 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Studenți

  Universitățile SUA în colaps: Sunt dominate de socialiști și marxism cultural

  CC BY 2.0 / Wagner T. Cassimiro "Aranha" / viagem 101
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  20321

  Învățământul superior din SUA se află într-un colaps, iar mediul universitar este dominat de antiamericanism, socialism și marxism cultural, a declarat profesorul de filosofie Jason D. Hill.

  BUCUREȘTI, 22 iul — Sputnik. Studiile universitare din SUA nu mai pot fi salvate pentru că acestea sunt împregnate de antiamericanism, socialism și marxism cultural, a declarat la postul de televiziune Fox News, profesorul de filosofie, Jason D. Hill, de la Universitatea DePaul.

  "În opinia mea, acești experți în bunăstare și fani ai bolșevicilor au monopolizat sistemul și, pe lângă faptul că tâmpesc studenții noștri cu ajutorul unor afirmații antiamericane, subminează și valorile de bază ale republicii noastre: capitalism, libertatea cuvântului, etica acumulării capitalului", a declarat profesorul.

  În opinia lui, o soluție ar fi încetarea finanțării federale ale universităților. În afară de aceasta, profesorul a îndemnat potențialii donatori să înainteze universităților niște precondiții în vederea finanțării, pentru ca acestea să promoveze „valorile proamericane, conservatoare".

  „Consider că soluția constă în încetarea finanțării de către guvernul federal a universităților în care se fac afirmații antiamericane și sunt tâmpiți studenții noștri, care stau în aceste gropi, fără a avea o abilitate de a lua în considerare și alte puncte de vedere. Aceștia trebuie să fie educație în spiritul unei gândiri critice. În afară de aceasta, foștii absolvenți, care sunt astăzi donatori, ar trebui să înainteze niște condiții", a declarat el.

  Recent, Jason Hill a publicat un articol în ziarul The Hill în care afirmă că mediul universitar, care este dominat de ideologia de gen, socialism, antiamericanism și stupiditate, nu mai poate fi salvat.

  Din aceste motive, acesta a propus contribuabililor și donatorilor să înceteze finanțarea acestor instituții "pentru a permite sistemului să se prăbușească".

  De asemenea, profesorul Hill a publicat și o carte, întitulată "Am trecut prin asta" în care descrie cum, în opinia lui, trebuie să fie reformat învățământul superior.

  "E straniu că foștii absolvenți oferă milioane și milioane de dolari fără să înainteze nicio condiție. Începeți să spune că dacă eu donez 10 milioane sau 100 mii de dolari, atunci vreau ca la universitate să fie predate valorile proamericane și conservatoare. Că este nevoie de valori care nu vor promova marxismul cultural. Că acolo nu se vor preda valorile străine de americanism. Avem nevoie de valori și o educație demnă, care se va pune acelor tâmpenii predate astăzi în campusuri", a conchis profesorul Jason D. Hill.

  Tematic

  Dalai-Lama, despre figurile istorice ale lui Lenin și Marx
  UERSS? Juncker omagiază pe Karl Marx, românii pe luptătoarea anticomunistă Doina Cornea
  Juncker inaugurează statuia lui Karl Marx împreună cu chinezii. Urmează cea a lui Lenin?
  "Legile împotriva cămătăriei", criticate: "Marx trăiește prin acești habarniști!"
  Tagurile:
  valorile conservatoare, marxismul cultural, neomarxism, socialism, Fox News, studenți, universități, Jason D. Hill, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei