14:31 22 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Poliția SUA. Poză simbol

  O localitate de SUA a rămas fără polițiști – nu mai puteau suporta mizeria

  CC BY 2.0 / christopdesoto / merrimac police
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  383 0 0

  Vidul s-a creat după ce reprezentații forțelor de ordine, in corpore, și-au anunțat demisia din cauza condițiilor proaste de muncă.

  BUCUREȘTI, 1 aug — Sputnik. Toți cei patru colaboratori ai poliției din orășelul Blandford (statul Massachusetts) și-au prezentat demisia din funcție, anunță CBS Boston.

  Polițiștii au decis să plece în semn de protest față de condițiile inacceptabile de muncă. Se menționează că aceștia erau nevoiți să patruleze orașul cu propriile lor mașini, pentru că automobilele de serviciu sunt într-o stare deplorabilă, stațiile de radio de asemenea nu funcționează.

  În afară de aceasta foștii colaboratori s-au plâns de calitatea proastă a vestelor antiglonț al căror termen de exploatare este expirat.

  Ofițerii afirmă că nu aveau de ales, din momentul în care "condițiile de muncă sunt atât de oribile, încât le pun în pericol propria lor viață".

  Deocamdată, autoritățile nu au reușit să angajeze noi colaboratori. În aceste circumstanțe, asigurarea securității în localitate a trecut temporar în sarcina poliției statului Massachusetts.

  Tematic

  Poliția l-a reținut pe atacatorul din Palmdale, SUA
  Aviața SUA a omorât din greșeală 12 polițiști afgani
  În SUA vor apărea polițiști în turbane
  Tagurile:
  condiții de muncă, mizerie, demisie, poliție, Massachusetts, Blandford
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei