08:27 16 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.52
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.35
 • UAH0.69
  Peșteră

  Sub imperiul magiei negre: O fată, ținută în subteran și exploatată sexual timp de 15 ani

  © Sputnik / Владимир Астапкович
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  48801

  O adolescentă a fost răpită și violată timp de 15 ani. Criminalul nu este un neica nimeni, ci un om cu statut social înalt în localitate.

  BUCUREȘTI, 9 aug — Sputnik. Caz cutremurător în Indonezia. O tânără de 28 de ani a fost salvată după ce a fost ţinută captivă într-o peşteră timp de 15 ani de către un şaman local, scrie digi24.

  Acesta i-a insuflat fetei, atunci când a fost răpită, că ea  este posedată de un spirit rău. Bătrânul vrăjitor și-a condus victima la el acasă şi a violat-o chiar în prima noapte. Abuzurile au continuat ani de zile.

  Tânăra era ţinută într-o peşteră mică, aflată în apropierea de casa agresorului. Bărbatul era cunoscut în sat drept vindecător şi practicant al magiei negre.

  Potrivit presei locale, fata ajunsese să creadă că este urmărită mereu de un spirit malefic şi de aceea s-a temut să fugă sau să ia legătura cu alţi oameni.

  Părinţii au căutat-o, dar răpitorul le-a spus că ea a plecat în alt oraş ca să se angajeze. Poliţia a găsit-o pe tânără după ce a primit un mesaj anonim. Bărbatul de 83 de ani riscă 15 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

  Tematic

  „La noi a fost răpită o fată, violată și apoi eliberată”
  A fost reținut unul dintre cei care au violat și ucis o moldoveancă minoră în Germania
  Crimă cumplită: Fetiţă de cinci ani, violată şi ucisă
  Actrița din „Maria, Mirabela”: droguri, accident rutier, viol și moarte în singurătate
  Tagurile:
  șaman, 15 ani, sechestrată și violată, tânără, Indonezia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei