01:35 19 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.54
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Asia Argento

  Musca pe căciulă: Activistă #metoo care a corupt sexual un minor și i-a cumpărat tăcerea

  © Sputnik / Екатерина Чеснокова
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  34431

  Una din inițiatoarele campaniei contra hărțuirii sexuale a femeilor, a pervertit ea însăși un actor care nu a atins vârsta majoratului.

  BUCUREȘTI, 20 aug — Sputnik. Asia Argento, actriță și regizoare italiană cunoscută și ca activistă a mișcării #MeToo, a fost implicată într-un incident legat de corupere sexuală a unui actor minor, căruia a fost nevoită să-i plătească o despăgubire de 380 de mii de euro pentru tăcere, scrie publicația New York Times, cu referire la niște documente judiciare.

  În octombrie 2017, Argento a fost una din primele care l-a acuzat de viol producătorul Harvey Weinstein, declanșând un val de mărturii similare în domeniul showbizului și politicii.

  Potrivit publicației, peste câteva luni de la acuzațiile la adresa lui Weinstein, Argento a convenit să plătească 380 de dolari pentru tăcerea actorului Jimmy Bennett. Tânărul afirma că a fost sedus de actriță în 2013 într-un hotel din California, pe când avea 17 ani (vârsta minimă consensuală în California este de 18 ani). Argento pe atunci avea 37 de ani.

  Avocațul lui Bennett afirmă că prin hărțuirile sale Argento l-ar fi marcat pe tânărul actor, punând în pericol starea lui psihică și capacitatea de muncă.

  Acuzațiile și înțelegerea de achitare a unei sume sunt prezentate în documente semnate de avocații părților. O persoană anonimă ar fi expediat copiile lor în adresa redacției. De asemenea, publicația afirmă că a obținut confirmarea veridicitatății materialelor.

  Tematic

  ”DA” flirtului, ”NU” hărțuirii! Un ghid de bonton pentru parlamentarii elvețieni
  Scandal sexual cu un ministru britanic. Iată ce făcea cu secretara lui
  Cumătra lui Dorin Chirtoacă, agresată sexual
  Europa "civilizată": politician de prin rang, hărțuit sexual la reuniune UE!
  Tragic: Minoră coruptă sexual și convinsă să-și ucidă părinții
  Tagurile:
  minor, metoo, hărțuire sexuală, Corupere, Harvey Weinstein, Asia Argento, Italia


  Știrile Zilei