19:54 16 Februarie 2019
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.13
 • RUB0.26
 • RON4.07
 • UAH0.63
  Donald Trump

  Mijloace de comunicare rusești la Casa Albă - Rostec

  © AP Photo / Alex Brandon
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  113 0 0

  Linia directă Washington-Moscova - faimosul „telefon roșu” este asigurată de mijloacele de comunicare rusești instalate în reședința oficială a președintelui american, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei Rostec.

  BUCUREȘTI, 23 aug — Sputnik. Mijloacele de comunicare de fabricație rusească sunt instalate la Casa Albă pentru a menține legăturile directe de comunicare între liderii americani și ruși, a anunțat pentru Sputnik un purtător de cuvânt al companiei ruse Rostec.

  "Un sistem de legături criptate pentru liderii naționali care a fost dezvoltat de grupul Avtomatika, ce face parte din Rostec, a fost testat de experți din SUA care au recomandat echiparea liniei directe Moscova-Washington. De la înființare, linia directă este echipată în mod invariabil cu echipamente fabricate de ruși", a declarat purtătorul de cuvânt.

  Potrivit lui, de la apariția liniei directe, grupul Avtomatika a dezvoltat și a construit zeci de modificări ale dispozitivelor de criptare și sisteme de legături criptate și securizate.

  "Aparatele fabricate de Avtomatika operează în birouri, trenuri și avioane care oferă liderilor naționali un sistem sigur de gestionare operațională a țării", a adăugat el.

  În Rusia, Grupul Avtomatika este lider în în ceea ce privește securitatea informatică, dezvoltarea și fabricarea mijloacelor și sistemelor de legături securizate, a sistemelor informatice și a telecomunicațiilor securizate, precum și a sistemelor automatizate de management specializat.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei