18:32 28 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.77
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  253 0 0

  Mijlocașul Luka Modric, căpitan al naționalei de fotbal a Croației, vicecampion al lumii și câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, a fost încoronat cel mai bun jucător al anului FIFA, încheindu-se domnia lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi din ultimii zece ani.

  BUCUREȘTI, 25 sept — Sputnik. Croatul Luka Modric a fost votat cel mai bun jucător al anului 2018 de către FIFA luni, la Londra, după un sezon în care a câștigat a treia oară UEFA Champions League consecutiv și a adus Croația la finala Cupei lumii. Prin urmare, încoronarea lui încheie domnia exclusivă a lui Cristiano Ronaldo și a lui Lionel Messi, care au monopolizat timp de zece ani Baloanele de Aur și Trofeele Fifa.

  Belgianul Thibault Courtois a câștigat titlul de portar al anului. Braziliana Marta a fost votată cea mai bună jucătoare.

  Albaștrii, care nu au primit nici o recompensă individuală, se pot consola cu antrenorul anului, titlu care a fost atribuit lui Didier Deschamps, antrenorul lor, care i-a fost înmânat de o altă legendă fotbalistică franceză, Arsène Wenger.

  Pe de altă parte, Raphaeel Varane, N'Golo Kanté și Kylian Mbappé au fost incluși în echipa anului.

  În plus, din partea albaștrilor, Reynald Pedros (Lyon) a fost ales cel mai bun antrenor al unei echipe de sex feminin a anului.

  Tematic

  Fotbalistul Luka Modrić - pedeaspă cu închisoarea, opt luni, pentru fraudă fiscală
  Tagurile:
  Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, FIFA, Balonul de aur, Luka Modric


  Știrile Zilei