19:03 25 August 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.89
 • RUB0.27
 • RON4.19
 • UAH0.72
  Deux bonbonnes de chlore sont tombées entre les mains des terroristes de Daech en Syrie

  Apărarea rusă: butelii cu clor au ajuns în mâinile Statului Islamic în Siria (VIDEO)

  © Photo: Capture d'écran: Youtube/ Ministère russe de la Défense
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria (402)
  35810

  Teroriștii Statului Islamic au ajuns în posesia a două butelii de clor în Siria din cauza acțiunilor iresponsabile ale țărilor occidentale, potrivit Centrului rus pentru reconcilierea părților conflictuale din Siria. Ministerul rus al Apărării a publicat un videoclip care arată momentul jafului.

  BUCUREŞTI, 11 oct — Sputnik. Două butelii cu clor au ajuns în mâinile teroriștilor Statului Islamic din Siria în timpul unui atac asupra radicalilor din frontul al-Nusra din Latamna, a anunțat Centrul rus pentru reconcilierea părţilor conflictuale din Siria.

  "O bandă pro Statul Islamic a atacat marți (9 octombrie) un post de comandă al grupului terorist Hayat Tahrir al-Sham. Patru Radicali și doi membri ai Căştilor Albe au fost uciși. Două butelii de clor au fost luate de la postul de comandă", a menţionat Centrul într-o declarație.

  Buteliile furate au fost transportate în sudul guvernoratului Alep și au fost predate "teroriștilor grupului Hurras ad-Din", se spune în declarație.
  Ministerul rus al Apărării a postat un videoclip care arată un tractor galben care scoate buteliile dintr-o grotă.

  Potrivit lui Vladimir Savchenko, șeful Centrului rus, agenții toxici au ajuns în mâinile teroriștilor din cauza acțiunilor iresponsabile ale reprezentanților țărilor occidentale.

  "Țările occidentale, care pregătesc provocări împotriva trupelor guvernamentale siriene cu ajutorul bandelor, nu iau în considerare complexitatea situației din zona de escaladare Idlib. Aceste acțiuni iresponsabile au permis teroriștilor Statului Islamic să intre în posesia agenților toxici", a spus Savchenko. 

  Тема:
  Războiul din Siria (402)

  Tematic

  Apărarea rusă a difuzat un video cu livrările de S-300 în Siria
  S-o vedem și pe asta. Teheranul lovește o bază «teroristă» în Siria. FOTO, VIDEO
  1.114 de civili uciși de raidurile coaliției conduse de SUA în Irak și Siria din 2014


  Știrile Zilei