17:52 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Jamal Khashoggi

  Corpul neînsuflețit al lui Jamal Khashoggi a fost găsit în reședința consulului saudit

  © REUTERS / Osman Orsal
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  36320

  Corpul lui Jamal Khashoggi a fost găsit pe teritoriul reședinței consulului saudit de la Istanbul, potrivit președintelui partidului VATAN, Dogu Perinçek.

  BUCUREȘTI, 23 oct - Sputnik. Corpul neînsuflețit al lui Jamal Khashoggi a fost găsit într-un puț de pe teritoriul reședinței consulului saudit de la Istanbul, a declarat marți președintele partidului VATAN, Dogu Perinçek.

  "Surse fiabile din cadrul serviciului de securitate din Istanbul mi-au informat că fragmente din corpul lui Khashoggi au fost găsite într-un puț în grădina reședinței consulului saudit", a spus el.

  La puțin timp după aceea, președintele turc a comentat investigația privind moartea lui Jamal Khashoggi.

  Reședința consulului se află la câteva sute de metri de consulatul Arabiei Saudite, unde jurnalistul a dispărut la 2 octombrie.

  Săptămâna trecută, Arabia Saudită a recunoscut în sfârșit moartea jurnalistului care a dispărut la începutul lunii octombrie la consulatul saudit de la Istanbul. Riyad asigură că Jamal Khashoggi a fost ucis într-o bătaie cu o lovitură în cap și neagă că a ordonat uciderea lui.

  Mai târziu, Ministerul Saudit al Informațiilor a susținut că oamenii care l-au interogat pe jurnalistul la consulat "au încercat să ascundă ce s-a întâmplat". În prezent, nu există o confirmare oficială a locației corpului domnului Khashoggi.

   

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei